Paris Saint-Germain zegt nee tegen tekenen Cristiano Ronaldo

Naar verluidt heeft Paris Saint-Germain de mogelijkheid om Cristiano Ronaldo, die hard toe is aan een nieuwe ploeg, te tekenen uitgesloten. De spelers van Manchester United vinden dat Cristiano Ronaldo nooit meer voor de club mag spelen na zijn explosieve interview met Piers Morgan. Naar verluidt zal United ambitieus proberen hem te vervangen door Kylian Mbappe.
De 37-jarige aanvaller heeft zijn bruggen verbrand bij Manchester United dankzij een explosief interview met Piers Morgan waarin hij manager Erik ten Hag bekritiseerde, eigenaren de familie Glazer bekritiseerde en hoge ambtenaren viseerde. Ronaldo zei dat hij zich “verraden” voelde door de club uit Manchester. De spits onthulde dat hij geen respect heeft voor manager Erik ten Hag en hekelde het gebrek aan vooruitgang van de club sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2013 – de laatste keer dat ze de titel wonnen.
Als Cristiano Ronaldo bereid is om zijn salaris van 480.000 pond per week aanzienlijk te verlagen, kan een terugkeer naar Sporting Lissabon in het verschiet liggen. Manchester United zal waarschijnlijk gedwongen zijn Ronaldo’s contract op te zeggen om een einde te maken aan de saga voordat deze nog giftiger wordt. Wie weet waar Ronaldo nu terecht komt? In de zomer waren er niet al te veel potentiële kandidaten en zijn reputatie heeft sindsdien een klap gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *