William Saliba wil graag naar PSG

ARSENAL heeft een klap gekregen nu berichten de ronde doen dat William Saliba graag naar PSG wil. De verdediger is een van de opvallende spelers in de Premier League sinds zijn terugkeer van zijn uitleenperiode bij Marseille. Sinds zijn terugkeer van zijn uitleenperiode bij Marseille, waar hij werd uitgeroepen tot Ligue 1 Young Player of the Season, heeft Saliba zich onmisbaar gemaakt voor Mikel Arteta. Hij speelde tot nu toe alle Premier League-campagnes van Arsenal, op 14 minuten na.
William Saliba kan tussen nu en het einde van het seizoen een onderdeel worden van meerdere mediaverhalen. De Franse verdediger maakt een sensationeel seizoen door bij Arsenal, dat zijn huidige contract graag wil verlengen. Saliba’s huidige contract bij de Emirates loopt af in de zomer van 2024, en recente berichten suggereren dat Arsenal gesprekken heeft geopend over een nieuwe, verbeterde deal.
Paris Saint-Germain hoopt dat ze hem op de een of andere manier kunnen overtuigen om bij de club te komen. Op dit moment lijkt hij echter blij te zijn met een contractverlenging bij Arsenal. Het zou me verbazen als Saliba ervoor kiest Arsenal te verlaten in plaats van een nieuwe deal te tekenen, wat ze in Frankrijk ook beweren.
Saliba is echter duidelijk gewend om in Frankrijk te spelen, aangezien het zijn geboorteland is en hij er zijn hele carrière heeft doorgebracht, behalve dit seizoen. Zelfs als Saliba besluit te vertrekken, zal Arsenal een aanzienlijk bedrag terugvragen. PSG zal aandringen op een transfer als ze een kans hebben met de 21-jarige, hoewel een verhuizing uit Noord-Londen nog wel even kan duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *