Bayern München verslaat PSG met 1-0 in eerste been van Champions League ronde van 16

Bayern München heeft Paris Saint-Germain met 1-0 verslagen in de eerste etappe van hun Champions League ronde van 16. Mbappe kwam van de bank, maar kon het verlies in het Parc des Princes niet voorkomen.

De bezoekers waren dominant in de eerste helft, toen ze de meeste balbezit hadden, maar hadden moeite om hun superioriteit om te zetten in doelpunten. PSG had moeite om noemenswaardige kansen te creëren in de eerste helft, terwijl Bayern het balbezit domineerde maar het ontbrak aan scherpte, totdat Coman in de 53e minuut toesloeg. En het was de introductie van Mbappe in de tweede helft die de balans van de wedstrijd weer in het voordeel van de gastheren deed doorslaan. Hier is meer PSG nieuws voor u: https://www.fanshopvoetbal.com/.

Alle gesprekken voorafgaand aan de wedstrijd waren gericht op zijn fitheid en betrokkenheid, alle ogen waren op hem gericht zodra de spelers uit waren, en velen bleven op hem gericht tijdens een slechte eerste helft van de gastheren. “Het was moeilijk, onvoorspelbaar. Het was niet de bedoeling dat ik speelde, maar ik wilde spelen en mijn maten helpen. We hebben alles gedaan, we hebben dag en nacht gewerkt om me wat speeltijd te bezorgen”, zei Mbappé.

Benjamin Pavard werd na zijn tweede gele kaart in de 92e minuut van het veld gestuurd. De ervaren verdediger Sergio Ramos was echter duidelijker in wat PSG moet veranderen om de laatste acht te bereiken. Na de nederlagen tegen Marseille in de Coupe de France en Monaco in Ligue 1, wordt de druk op manager Christophe Galtier alleen maar groter.

PSG en manager Christophe Galtier moeten alles op alles zetten om deze achterstand om te buigen in München op 8 maart voor de return. De 45ste opening van Les Parisiens versterkte het argument dat de mannen van Christophe Galtier Mbappe er zo snel mogelijk bij moesten betrekken.

Mbappe toonde geen nadelige gevolgen van de scheur in zijn dijbeen die hij twee weken geleden opliep. De sterspeler was dolblij toen hij na 10 minuten een voorzet van Nuno Mendes van dichtbij volleerde. En Mbappe gelooft dat als PSG op volle sterkte is, ze het tij kunnen keren in München.